Що носить в дамській сумочці Лілія Ребрик, щоб відчувати себе жінкою? (Фото)

Лілія Ребрик недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона зі стильною дамською сумочкою. Що має лежати в дамській сумочці?

Що носять дівчата жінки у себе в дамських сумочках?
Як правило, чоловіки говорять, що там може бути все що завгодно, але не те що потрібно.

А жінки доводять, що там все необхідне їм. Але коли вони починають щось шукати у своїй дамській сумочці, то не відразу можуть знайти. І тому витрушують весь вміст сумочки на стіл і потім риються і знаходять все що їм було потрібно наразі. І так триває періодично.

Це спростовує Лілія Ребрик. Нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона зі стильною дамською сумочкою. А під фото пояснила, що має лежати в дамській сумочці:

“Скажи мені що …. у тебе в сумочці і я скажу тобі хто ти! Ну що може схарактеризувати жінку краще її сумочку!? У 90% в сумці суцільний бардак …. Це так завжди говорять чоловіки. Простим їх, так помиляються! Їм, бідним, ніколи не розгадати таємниці жіночої сумочки! У мене, наприклад, вона величезна, тому що моя сумочка – це …. моя машина. А якщо серйозно, я зараз дуже люблю мініатюрні сумочки та клатчі та головне, щоб там був телефон. Раніше я ще носила права на машину, але в століття цифрових технологій навіть їх я перемістила в телефон. Решта – косметику, ключі, гаманець, дзеркальце, аптечку, гребінець, духи, навіть підбори – у мене завжди під рукою в машині.
Ваша черга! Відкрийте зараз свої сумочки та напишіть перші три речі, які відразу впадають в око (очі)! Поїхали!”

Як ви вважаєте хто правий, чоловіки або Лілія Ребрик? А що ви носите в своїй дамській сумочці?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.