Ані Лорак повернулася в Україну і заспівала рідною мовою: вирішила повернутися на Батьківщину?

Ані Лорак уже багато років живе і працює в Росії. Однак нещодавно співачка повернулася на батьківщину.

Ані Лорак народилася в маленькому українському селі Кіцмань в Чернівецькій області. В Україні вона зросла і стала знаменитою. Однак в 2014 році співачка вирішила переїхати в Росію. Там співачка купила величезний особняк, там її дочка отримує освіту і там Лорак розвиває свою кар’єру співачки.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Як виявилося, зараз Ані Лорак знаходиться в Україні. Про це стало відомо з Інстаграм-блогу артистки. Лорак опублікувала відео в Інстаграм-сторіз, поставивши геолокацію “Київ”. Кароліна їхала в салоні автомобіля і та виконала свою пісню українською мовою “Мрій “.

Ані Лорак приїхала до Києва: скріншот Інстаграм-сторіз співачки
Ані Лорак приїхала до Києва: скріншот Інстаграм-сторіз співачки

Артистка була одягнена в яскраву рожеву футболку. Волосся Лорак зібрала в пучок, а на обличчі в неї були сонцезахисні окуляри.

Причина приїзду Ані Лорак до Києва поки не відома. Можливо артистка приїхала в гості до свого колишнього чоловіка Мурата. Вже давно подейкують, що колишнє подружжя знову зійшлися.

Ані Лорак з колишнім чоловіком і дочкою
Ані Лорак з колишнім чоловіком і дочкою

Причиною таких чуток стало відео, яке було зроблено на домашній вечірці Філіпа Кіркорова. Туди Лорак прийшла зі своєю дочкою Софією та колишнім чоловіком Муратом. Гості зняли на відео і оприлюднили, як Ані Лорак обіймається і танцює з екс-чоловіком.

Більше подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео YouTube-каналу “Одна хвилина”:

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.