Шикарна фігура Насті Каменських порадувала шанувальників: вміє співачка, відпочиваючи, працювати (Фото)

Співачка розкрила секрет: "Це велике щастя, мати можливість, відпочиваючи, працювати. Сьогодні ще одну сцену запалимо! "

Іноді робота дуже виснажує якщо тривалий час не відпочивати. Звичайно є улюблена і цікава робота, яка не так напружує. А є робота, така куди навіть не хочеться йти працювати.

Просто потрібно вирішити, що для тебе головне гроші або цікава робота. Але в нашому складному і важкому світі, звичайно все схиляються до вибору грошей. Без них важко. І навіть маючи улюблену роботу людина втомлюється.

Але є категорія, людей яким їхня улюблена робота приносить задоволення і вони не помічають що працюють. Просто їм цікаво і тому час летить швидко. Іноді навіть людина працює по 14 годин на добу і не втомлюється.

Тоді це вважається щаслива людина. Якщо у нього ще є мрія до якої він прагне, то це мотивує.
Представники шоу-бізнесу, в кращому становищі ніж звичайні люди. Адже вони співають і це їм подобатися, до того ж потрібно придумувати різні пісні, які повинні торкнутися душі людей.

До такої категорії відноситься і Настя Каменських. Вона щаслива, що поєднує роботу і відпочинок. Адже коли ти відпочиваєш, то в голові крутяться думки про новий майбутньому кліпі та це зовсім не напружує.

Так нещодавно щаслива Настя Каменських розмістила в інстаграм фотографію з ідеальною фігурою, від якої шанувальники без розуму. Під фото співачка підписала: “Це велике щастя, мати можливість, відпочиваючи, працювати. Сьогодні ще одну сцену запалимо!”

І насправді це її секрет як працювати і займатися улюбленою справою і не втомлюватися.
А у вас є улюблена робота, від якої ви не втомлюєтеся?

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.