Хвилюючі моменти молодої мами: Світлана Тарабарова показала 10 місячну доньку (Фото)

Світлана Тарабарова недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм чудову фотографію своєї доньки Марії, якій скоро виповниться 10 місяців.

Всі батьки люблять дітей, а молоді мами напевно більше ніж тата. А коли діти ще маленькі за ними цікаво спостерігати та зніми цікаво грати та вчити їх і передавати своє життєвий досвід. Це щастя займатися і виховувати своїх дітей. Дивитися як вони підростають і стають дорослими.

Однак є моменти в житті батьків, коли потрібно зобразити на фото або відео ці незабутні, чудові моменти коли ваша дитина сміється, сказав перше слово – мама, і ви радієте що він сказав це дивлячись вам в очі. Потім він починає робити перші кроки та балуватися. Для нього в цьому житті все нове і незвичайне. А мама, яка постійно поруч найближча людина.

Світлана Тарабарова недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм чудову фотографію своєї доньки Марії, якій скоро виповниться 10 місяців. Вона вже по-дорослому сидить на руках у щасливої мами. Фото правда Світлана Тарабарова зробила таким чином, що особи дівчинки не видно.

Це напевно мама ще не хоче показувати своє чадо всім. Однак з яким щасливим обличчям Світлана тримає своєю дочка. Він щаслива і хоче поділитися цим щастям з шанувальниками в соціальних мережах.

Природно частинка гарного настрій передасться і їм, коли вони будуть дивитися цю фотографію зі щасливою мамою.

Виглядає Світлана Тарабарова, як завжди, чудово. Від неї віє позитивною енергетикою.

А як вам малятко і її щаслива мама?

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.