Як виглядають батьки Даші Астаф’євої та її красень брат (Фото)

Даша Астаф'єва має щасливий вигляд в колі сім'ї. Вони мило посміхається і явно в настрої.

Вважається, що діти схожі на батьків. Також вважається, що якщо донька схожа на тата, а син на маму, то вони будуть щасливі в житті. Хоча це не догма. Найголовніше для батьків, щоб діти були здорові, вдало по любові вийшли заміж і знайшли себе в цьому житті.

Даша Астаф’єва, яка є відомою українською співачкою, моделлю та актрисою, любить і цінує своїх батьків. Вона ділиться з ними найпотаємнішим у своєму житті. Однак мало хто бачив її батьків в соцмережах. Даша Астаф’єва поділилася рідкісним фото, де вона в сімейному колі.

Співачка порадувала своїх шанувальників знімком своїх батьків. На фотографії Даша одягнена в сірий костюм, зелені кросівки та довгу різнобарвну футболку. Її мама одягла футболку з леопардовим принтом і чорні штани. Папа Даші був одягнений в смугасту футболку і темні шорти.

Даша Астаф’єва прокоментувала це фото. Вона сказала, що їй вдалося зняти маму і тата коли вони поїдали “Морські камінці”. Сама вона спробувала втягнути живіт, щоб виглядати стрункіше та у неї вийшло.

На другій фотографії до них приєднався її брат красень Євген. На руки він взяв їх улюблену собачку.

Даша Астаф’єва має щасливий вигляд в колі сім’ї. Вони мило посміхається і явно в настрої.
Також вона повідомила, що у тата і мами різниця в дні народження один день. Даша побажала всім мати таку ж щасливу сім’ю як у них.

Батьки живуть душа в душу. Вона вважає, що її батьки виховали правильно і Даша за це їх цінує, любить і поважає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.