На кого з батьків більше схожа Лілія Ребрик: зворушливе фото тата і мами (Фото)

Як написала під фотографією Лілія Ребрик, вона сама собі ставить питання на кого вона схожа з батьків?

Багато представників шоу-бізнесу неохоче показую своє особисте життя. Особливо своїх дітей і батьків, а також близьких родичів. Можливо це правильно, адже деякі люди забобонні. Однак деякі зірки діляться в соціальних мережах фотографіями своїх батьків і дітей.

Лілія Ребрик періодично публікує на своїй сторінці в соцмережах барвисті, цікаві та цікаві фото себе і своїх близьких. Хоча своїх батьків вона публікує нечасто. Нижче представлений той рідкісний випадок, коли Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці зворушливий сімейний знімок.

На ньому вона сфотографована з татом і мамою. Лілія Ребрик багато досягла у своєму житті, особливо в кар’єрі. Однак вона вважає, що найбільша цінність у житті це сім’я. Це вона підтверджує своїми фотографіями, дітей та чоловіка, які розміщує в інстаграм.

Лілія Ребрик з батьками та сестрою

Шанувальники цінують те, як вона ставиться до своєї сім’ї і як любить своє батьків. Лілія Ребрик та фотографія де вона з батьками, була зроблена в Чернівцях. Там і зараз живуть її батьки.

Як написала під фотографією Лілія Ребрик, вона сама собі ставить питання на кого вона схожа з батьків? У неї дивовижні почуття коли вона до них приїжджає. Адже для батьків Лілія завжди буде маленькою дівчинкою. Вона цінує це, любить і поважає своїх батьків.

А ви як думаєте на кого схожа Лілія Ребрик? На тата чи маму?

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.