Алла Пугачова не з’являється перед Галкіним без макіяжу і перуки: боїться злякати молодого чоловіка

Алла Пугачова навіть вдома вбирається для молодого Максима Галкіна.

Незважаючи на те, що Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже майже 20 років, їх союз залишається найбільш обговорюваним у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Ніхто й подумати не міг, що шлюб молодого шоумена і старшої на 27 років співачки триватиме довго. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Варто зазначити, що поряд з молодим Галкіним помолодшала і сама Пугачова. Примадонна схудла, оновила гардероб і стала виглядати набагато молодше. Вдома Алла Борисівна не одягає халат і не пов’язує волосся в пучок, а вбирається і робить макіяж.

Про це стало відомо з недавнього відео Максима Галкіна, яке він опублікував у своєму Інстаграм-блозі. У невеликому відеоролику шоумен показав, як він відмиває стельовий плафон, що складається з чотирьох полотен. Майже в кінці відео Галкін повернув камеру і виявилося, що за процесом в зручному кріслі спостерігала Алла Пугачова.

“Ну, яскравіше стало?” – запитав він у дружини.

“Так. Ти мене знімаєш? Тоді я скажу, що я найкрасивіша картина “, – кокетливо сказала Алла Борисівна.

Примадонна була одягнена в стильні штани в смужку і синю кофтину з відкритими плечима. На її обличчі був яскравий макіяж. Також вона зробила свою знамениту зачіску з елементами накладного волосся.

Помітно, що навіть вдома Алла Борисівна намагається виглядати красиво. Все заради коханого Максима Галкіна.

Про талановитих і харизматичних дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової дивіться у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.