Євген Кошовий показав дорослу дочку-красуню: скоро тата наздожене по зросту

Відомий гуморист, актор студії "Квартал 95" показав шанувальникам свою дочку Варвару.

У свої 13 років Варвара Кошова вже відома особа. Вона є не тільки дочкою одного з найвідоміших коміків країни, а й сама блищить на телебаченні. Дочка “Лисого з Кварталу” знялася не в одному шоу і навіть кіно. Ще у віці 8 років дівчинка прийшла на програму “Розсміши коміка” і виграла 20 000 гривень. Після цього Варя двічі брала участь в проекті “Голос. Діти “, виступила в шоу” Ліга сміху “і знялася у фільмі” Папа рулить “.

Варвара Кошова в шоу "Голос. Діти"
Варвара Кошова в шоу Голос. діти

Нещодавно в Мережі з’явилося сімейне фото Євгена Кошового. Євген з дружиною і двома дочками позували на плажі на тлі моря. 13-річна Варвара в красивому квітковому платті стояла по центру.

Євген Кошовий з дружиною і дочками
Євген Кошовий з дружиною і дочками

Варто відзначити, що дівчинка ростом вже наздогнала свою маму Ксенію. Варвара має яскраву зовнішність і модельні параметри. Помітно, що виглядає дівчинка старше за свій вік.

Нагадаємо, якийсь час назад Варвара Кошова зізналася, що в школі її недолюблюють. Більшість її однолітків вважають, що її батько Євген Кошовий платить за те, щоб дівчинка знімалася в шоу. Крім того, популярність її батька теж стала причиною для насмішок. За словами Варі, однокласники називають його клоуном. Дочка Кошового зізналася, що через жорсткий буллінг в школу ходити вона не хоче, хоча розуміє, що єто дуже важливо.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.