У кого ноги довші: Анастасії Волочкової або у коня? (Фото)

Можна звичайно не поспішаючи придивитися і порівняти у кого ноги довші у коня або в Анастасії. Напевно, все-таки ноги довші в Анастасії Волочкової.

Красиві та довгі ноги у жінки чи дівчини – це завжди приваблює чоловіків. Іноді навіть і жінок. А красиві ноги у чоловіків, як залучають прекрасна стать? Важке запитання і відповідь на нього не відразу знайдеш навіть в інтернеті.

Звичайно всі дівчата і жінки хочуть мати довгі ноги. А найголовніше красиві. Особливо це потрібно представникам шоу-бізнесу, які завжди на виду.
Звичайно наряд і чарівна посмішка, також має важливе значення, для залучення публіки та шанувальників.
пости в інстаграм, також потрібні та вони теж підіймають значущість зірки.

Анастасію Волочкову природа обдарувала красивими довгими ногами. А її наполеглива праця і тренування дозволили Анастасії домогтися величезних успіхів. Її знаменитий шпагат, напевно ніхто не зможе повторити.

Анастасія Волочкова періодично розміщує на своїй сторінці в інстаграм фотографії про своє життя. Так нещодавно вона розмістила фото на якому сиди на коні з витягнутими в шпагаті ногами. На тлі сонця – дивовижна картина. Кінь, довгі ноги Волочкової та … довгі ноги коня.

Під фотографією Анастасія Волочкова підписала: “У кого ноги довші?” Можна звичайно не поспішаючи придивитися і порівняти у кого ноги довші у коня або в Анастасії. Але з першого погляду напевно, все-таки ноги довші в Анастасії Волочкової.

А ви як думаєте – у кого ноги довші: У коня або в Анастасії Волочкової? А як ви вважаєте має значення для жінки довжина ніг?

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.