Женька з “Сватів ” натякнула на відновлення зйомок культового серіалу: сьомому сезону бути?

Комедійний серіал "Свати" вперше вийшов на екрани в 2008 році і отримав величезну популярність серед мільйонів глядачів.

Останній сезон серіалу вийшов в 2013 році. Шанувальники “Сватів” вже майже 8 років очікують продовження ситкому, однак зйомки 7 сезону постійно відкладаються. Зокрема через політичні причини, карантин і проблем зі здоров’ям головного героя Федора Добронравова.

Кадр із серіалу Свати
Кадр із серіалу Свати

Нещодавно одна з героїнь серіалу “Свати” Анна Кошмал, яка зіграла в ситкомі внучку Женьку, оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі знімок зі своєю кіношної бабусею. Анна позувала в кадрі з Тетяною Кравченко, яка зіграла в “Сватах” ту саму Валюху. Актриси зображені, ніжно притиснувшись один до одного, як після тривалої розлуки.

“Люблю, не можу …”, – підписала фото Анна Кошмал.

Цікаво, що актриса вказала геолокацію. Разом з Тетяною Кравченко вони зараз знаходяться в Грузії. Можливо саме там зараз проходять зйомки 7 сезону серіалу.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що з нетерпінням чекають “Сватів”.

“Чекаємо з нетерпінням”, “Новий сезон?”, “Найкращий серіал”, “Тобто це правда, що зараз Свати знімають?”, “Обожнюю вас”, “Ганнуся, з нетерпінням чекаємо нові серії”, “Класна у вас кіношна бабуся “, ” Які красуні. Прямо на душі приємно від таких фотографій “, – коментують фоловери.

Що відомо про зйомки 7 сезону культового серіалу “Свати”?

Дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.