(Відео) Філіп Кіркоров і Алла Пугачова: чому у них нічого не вийшло?

Що далі було і все-таки чому у Філіпа Кіркорова з Аллою Пугачовою нічого не вийшло, ви можете подивитися на відео нижче.

Чому люди закохуються? А чому не залишаються разом і потім розбігаються. Це напевно не знає ніхто, навіть вони самі.
Більшість представників шоу-бізнесу з різних причин сходяться і розходяться.

Багатьох шанувальників Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова цікавить питання, чому у них нічого не вийшло ні зірки розлучилися?

Але ж так все добре починалося. Алла Пугачова разом з Філіпом Кіркоровим приїхали на дачу до її колишнього чоловіка. Так вони звикли зустрічати весну. Якщо подивитися на гостей, то тут зібрався весь бомонд Москви. Гості сиділи за столами та пригощалися. Колишній чоловік Алли Пугачової виголосив тост. І звичайно він був призначений примадонні. Після тосту він поцілував Аллу Борисівну.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Гості помітили як незручно себе почуває Філіп Кіркоров. Щоб відволіктися Філіп наливає собі чарку горілки. Гості сміються і пригощаються з рясно накритих їжею столів. У повітрі витає інтрига. Гості думають, що Алла Пугачова оголосить про весілля з Філіпом Кіркоровим. Один тільки Якубович не може нічого зрозуміти.

Він підходить до Алли Пугачової вітає її та каже, що нічого не розуміє і після починає цілувати Аллу Пугачову в губи. Філіп мовчить і за всім цим спостерігає. Гості оваціями зустрічають поцілунок Якубовича.

Що далі було і все-таки чому у Філіпа Кіркорова з Аллою Пугачовою нічого не вийшло, ви можете подивитися на відео нижче.

А ви як думаєте в чому причина, що в Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова нічого не вийшло і вони розбіглися?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.