(Відео) Як живуть і чим займаються Ліза і Гаррі Галкін на канікулах?

Чи є у дітей вільний час на канікулах? Якщо без жартів, то нижче на відео можна подивитися як проводять канікули зіркові діти Ліза і Гаррі Галкін.

Як проводять час влітку звичайні діти, це напевно все знають. Залежно від фінансових можливостей батьків вони можуть відпочивати по-різному і в різних місцях.

Одні їдуть з батьками на море і вдосталь купаються в теплій воді. Інші відпочивають в санаторіях. Деякі проводять час на березі річки зі своїми батьками, якщо вони у відпустці. Якщо немає, то у вихідні їдуть до водойми. А в інші дні спілкуються зі своїми однолітками на вулиці. Це не найприємніше час проводження на літніх канікулах, але таке життя!

Як проводять канікули влітку зіркові діти, а особливо Ліза і Гаррі Галкін? Про це напевно мало хто знає і хотілося б відкрити цю завісу.

Мільйони людей стежать за кожним їхнім кроком. Деякі люди дратівливо відносяться коли ЗМІ, обговорюють дітей Максима Галкіна та Алли Пугачової. Інші з цікавістю чекають наступних повідомлень фотографій і відео, які періодично розміщує на своїй сторінці Максим Галкін.

Ліза, Гаррі, Максим Галкін і Алла Пугачова

Адже цікаво дізнатися як очаровашка Ліза і непосида Гаррі проводять канікули. Чим вони займаються, чи ходять на риболовлю з татом або в похід з мамою Аллою Пугачовою?

Цікаво як зараз живуть Ліза і Гаррі? Насолоджуються вони літніми канікулами або продовжують гризти граніт науки? Чи контролюють мама і тато їх дії та чи є у дітей вільний час на канікулах?

Якщо без жартів, то нижче на відео можна подивитися як проводять канікули зіркові діти Ліза і Гаррі Галкін.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.