Настя Каменських вийшла в світ в одязі для вагітних: невже подарує Потапу дитину?

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля більше двох років тому, але дітьми вони ще не обзавелися. Можливо, це скоро зміниться.

Олексій Потапенко і Настя Каменських дуже довго приховували від публіки свої романтичні стосунки. Ніхто й подумати не міг, що артисти, які спочатку недолюблювали один одного, можуть бути парою. Однак в травні минулого року Настя Каменських несподівано вийшла заміж за свого колегу по сцені Олексія Потапенка. Вони влаштували грандіозне весілля і розкрили всі карти тільки в день торжества. Як виявилося, колишні колеги на той момент вже були офіційно одружені.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

З того часу володарку соковитих форм Настю Каменських регулярно підозрюють в вагітності.

Нещодавно артистка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі нове фото, яке змусило її шанувальників в черговий раз підозрювати артистку в вагітності.

На знімку дружина Потапа позувала в довгій футболці і стильній бейсболці. Настя виставила одну ніжку вперед, а голову підняла, заграючи перед камерою.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото і відзначили, що наряд Каменських схожий на одяг для вагітних.

“Дуже зручна майка) для вагітних і для пологів добре теж”, “Красуня і кращий мотиватор”, “Які ніжки! Краще ніж у Кім! “,” Крутишка “, ” Цей колір робить тебе такою милою “, – пишуть коментатори.

Коментар під знімком Насті Каменських
Коментар під знімком Насті Каменських

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.