Ми більше не пара: одкровення Ксенії Мішиной (Фото)

Якби про її життя, яке пройшло протягом 12 останніх місяців була написана книга - то це була б драматична повість.

У кожного людей можуть бути важкі часи в житті. Іноді зрадить кохана людина, іноді ти зганьблену і довго не можеш пробачити образу рідним людям. Минають роки, а ти не можеш забути образу і вона зсередини з’їдає тебе і точить як іржа залізо.

Різні бувають випадки в житті. Хто в цьому винен? На це питання іноді немає відповіді. Як правило, в розриві відносин є частина провини обох людей. Потрібно тільки зрозуміти, залишилася ще любов або пройшла. А можливо її та не було? Була видимість почуттів і іскра любові не могла запалити багаття, який повинен був горіти все життя.

Смуги в житті бувають чорні та білі. Але потрібно пам’ятати тільки те, що було написано на кільці Соломона: “Все проходить і це теж пройде”. Все проходить, час лікує. Хоч для цього буде потрібно багато часу.

Ксенія Мішина нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона сидить спиною до об’єктива з поверненою вправо головою і задумливо дивиться на воду. Про що думає ця красива жінка, що переживає?

Що у неї сталося, що вона не хоче ні з ким поділитися і пише, що це назавжди. Ми більше не пара – це про кого її вислів?
І найголовніше Ксенія Мішина прийняла остаточне рішення для себе.

Якби про її життя, яке пройшло протягом 12 останніх місяців була написана книга – то це була б драматична повість. Ксенія Мішина не хоче, щоб її шанувальники запитували її ні про що. Вона не хоче, щоб до неї лізли в душу.

Можливо, потім жінка заспокоїться і з часом все розповість сама.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.