В якому вбранні Леся Никитюк миє посуд на кухні: і це не халат! (Фото)

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій стоїть на кухні з посудом в гарячому цеху.

Як ви миєте посуд на кухні або забираєте у своїй квартирі? Мається на увазі в чому ви одягнені коли потрібно почати прибирання.

Звичайно в чомусь зручному – наприклад в халаті. Ви можете завантажити всю брудний посуд в посудомийну машину і запрограмувати та просто натиснути кнопку. А самі можете займатися чим завгодно. Потім просто потрібно буде дістати посуд і розкласти по поличках на кухні.

А якщо немає посудомийної машини? Тоді потрібно все це робити руками та природно цей час і фізичні зусилля. Але теж варіант отримати чистий посуд. А як миють посуд в гарячому цеху в їдальні або в ресторані?
Про це дуже добре знає Леся Никитюк.

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій стоїть на кухні з посудом в гарячому цеху. Що вона там робить або що збирається далі робити? Невідомо, але можна зробити припущення, що буде допомагати мити посуд. Це правильно. Правда вона не в тому вбранні для роботи посудомийкою. Потрібно напевно переодягнутися і тоді у неї з’явиться новий аутфіт.

Але як пише сама Леся Никитюк під фотографією, що тут все логічно – гарячий цех, гаряча ведуча. І навіть якийсь хлопчина підкотив.

Леся Никитюк, як завжди, чудово виглядає в короткій сукні. У неї стрункі ноги та прекрасна фігура. Навіть шкода буде її вбрання якщо Леся Никитюк раптом захоче мити посуд в цьому гарячому цеху. Все-таки потрібно переодягнутися в робочий одяг!

А вам як наряд Лесі Никитюк? Подобається?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.