(Добірка фото) Максим Галкін – справжній мачо, з вусами і з сірником в роті

Нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм серію фотографій, на яких повністю перевтілився в крутого чоловіка з вусами.

Представникам прекрасної статі завжди подобалися суворі, сильні та відчайдушні чоловіки. На ботаніків ніхто не звертає увагу і вони від цього сильно страждають.

Хочете сподобатися дівчині або жінці, або навіть примадонну? Втілити в образ мачо. Трохи засмаглий, трохи зухвалим погляд і незвичайний і яскравий прикид (можна навіть неохайний) – це напевно і приваблює жінок.

Поглянувши на такого чоловіка у них в животі відразу починають пурхати метелики. Це любов! Вона виникає від хімії почуттів, які вчені ще не розгадали. І, напевно, не розгадають. Хіба можна класифікувати і розкласти по поличках піднесене почуття – любов?

Максим Галкін

Критеріям справжнього мачо відповідає Максим Галкін. Так нещодавно він розмістив на своїй сторінці в інстаграм серію фотографій, на яких повністю перевтілився в крутого чоловіка з вусами. Тільки то як він тримає у роті сірник – відразу нагадує ковбоїв з дикого заходу. Правда схожий.

Як написав сам Максим Галки він був на зніманнях. І Максим Галкін запитує, яка фотографія крутіше? Напевно в такому образі Максим Галкін ще більше буде подобатися Аллі Пугачовій. А як його діти зреагують на тата з вусами, як ви думаєте?

Вам сподобався новий образ Максима Галкіна – образ справжнього мачо? Правда йому так більше йде? Щось круте є у нього в погляді та стоїть він як справжній ковбой – з викликом.

Спробуйте тільки зачепити такого хлопця! Цікаво, а як представники прекрасної статі сприйняли новий образ Максима Галкіна?

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.