(Відео) Завзята Алла Пугачова піснею “Щось треба мені ” здивувала глядачів

Потрібно хоча б заплатити за світло, щоб світліше на душі було. І ввечері якщо подзвонять у двері, то вона пустить тільки надійних і відданих друзів.

Що кожна людина очікує від свого життя? Різні люди по-різному чекають що їм надасть доля. Що чекає людину попереду? Про це знає тільки Бог. Як прожити життя, щоб не було нестерпно боляче за безцільно прожиті роки?

Алла Пугачова на протяг всього свого сліпучої кар’єри в піснях, як правило, співала про себе. Скільки примадонна пережила і як справлялася з проблемними ситуаціями – знає тільки вона.
Деякі заздрять кар’єрі Алли Пугачової. Однак в її житті не так все гладка і красива, як може здатися на перший час. Тільки наполегливою працею і з величезним талантом, можна домогтися того, що домоглася Алла Пугачова.

Алла Пугачова

Своїй пісні “Щось мені треба”, примадонна відповідає собі та іншим людям на питання життя. Вона глибоко задумалася, в чому сенс життя і що ж потрібно людині, щоб бути щасливим?

Як співається у пісні, багато людей думають, що досягли успіхів і визнання громадськості. Вони на увазі, їм поклоняються з ними, вважаються їх і бояться і до них прислухаються. Але як потім виявляється, що це все піна, яка змивається хвилею життя.

А для себе Алла Пугачова вирішила жити не так. Потрібно хоча б заплатити за світло, щоб світліше на душі було. І ввечері якщо подзвонять у двері, то вона пустить тільки надійних і відданих друзів, яким ще вірить. Вони її поважають і люблять не за славу і гроші, а просто як людини. Просто ту жінку, яка співає!

А як вам пісня Алли Пугачової “Щось мені треба?”

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.