Леся Никитюк в цікавому плаття-ночнушке зі стрілками здивувала шанувальників (Фото)

Якщо уважно придивитися до фотографії, то це плаття йде Лесі Никитюк. Напевно їй буде йти будь-яке вбрання.

Після вихідних різні люди відчувають себе по-різному. Дивлячись хто як відпочивав і де. Можна відповідально заявити, ті люди, які відпочивали у себе на городі чи в саду, відчувають втомленими, ніс щасливими. Адже вони навели порядок на своїй землі та напевно під кінець дня дозволили трохи розслабитися за шашликом.

Представники шоу-бізнесу, також відпочивали цими спекотними вихідними. Деякі на березі океану, інші в Неаполі, дивлячись пам’ятки міста, а треті на пляжі в Єгипті.
Вранці звичайно самопочуття може бути різний, можливо вечірка вдалася, і людина розслабилася і з ранку хочеться продовжити вечірку. А деяким потрібно прийняти ліки проти головного болю.

Леся Никитюк недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію в цікавому вбранні. Але не одяг її хвилює. Як сама Леся Никитюк підписала під фото, вона якась “пом’ята”. Чи то вона не доспала, то чи вечір вдався, але Леся явно виглядає втомленою.

Вона одягла дивне плаття-ночнушку зі стрілками. Стрілки йдуть від грудей вниз. Як підмітили її шанувальники, вони бачили стрілки на штанях, але, щоб стрілки робити на плаття – це вони бачать вперше. На це питання Леся Никитюк ще не відповіла.

Хоча якщо уважно придивитися до фотографії, то це плаття йде Лесі Никитюк. Напевно їй буде йти будь-яке вбрання. Молодість і чарівність бере гору над нарядами. Стильна сумочка завершує новий незвичайний аутфіт Лесі Никитюк.

А вам сподобалося плаття-ночнушка Лесі Никитюк?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.