Миша Романова показала кого вона по справжньому любить (Фото)

На фотографії видно щасливу Мішу Романову. Дитина бавиться.

Кого дівчата і жінки люблять найбільше? Напевно капітанів і льотчиків, крутих бізнесменів і зірок естради. Іноді це можуть бути впливові та забезпечені люди. Звичайно якщо дівчина добре вихована, то вона вийде заміж по любові та буде любити свого чоловіка. Але саме трепетне почуття, яке жінка відчуває до іншого – це її дитина.

Немає нічого більш міцніший за любов матері до своєї дитини. Очікування народження дитини доставляє чимале задоволення та одночасно переживання для вагітної. А яке щастя відчуває молода мама коли на світ з’являється її малюк. Вона за ним доглядає і з розчуленням дивиться як малюк підростає.

Потім він скаже перше у своєму житті слово – мама. Це теж знаменний момент. А коли дитину ведуть до першого класу – це теж подія для всієї родини.

Для Михайла Романової коханим чоловіком є її синочок. Так нещодавно Міша Романова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона сидить поруч з її малюком. Прекрасне фото. Для кожної мами улюблений – це її син або дочка. Такі незабутні фотографії необхідно залишати собі на пам’ять у своєму альбомі. Хлопчик сидить голенький поруч з мамою, а та гладить його по голівці.

На фотографії видно щасливу Мішу Романову. Дитина бавиться. Ви тільки подивіться на фото, яким поглядом дивиться Міша Романова на свого сина. Скільки любові та обожнювання в її погляді та в русі рук. Щаслива мама і веселий синочок!
Дізналися кого Міша Романова найбільше любить!

https://www.instagram.com/p/CRjAyrJsu-d/

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.