Хто став партнером Джамали на зйомках “Танці? ” (Підбірка фото)

Потрібно перегорнути добірку фотографій, які Джамала розмістила в соцмережах і ви побачите, хто став її партнером.

Є представники шоу-бізнесу, які докладають максимум зусиль, щоб сподобатися глядачам і викликати інтерес у шанувальників. Для цього використовуються різні методи. Як правило, потрібно бути в хороших відносинах з організаторами шоу, а краще в близьких відносинах і тоді успіх гарантований.

Але є талановиті зірки, які домагаються популярності у глядачів завдяки своїй праці, чарівності та природній красі. Навіть наряди не сильно впливають на те, щоб піднятися на Олімп слави. Якщо людина талановита і поставив перед собою мету, то він обов’язково доб’ється успіху. Потрібно тільки послідовно виконувати намічений план.

Звичайно одяг впливає на сприйняття глядачів. Так нещодавно Джамала розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку фотографій, де вона в довгому яскраво малиновому платті. Дуже ефектно вона виглядає. Джамала готується на проєкт “Танці”. Тому вона своїми фотографіями інтригує глядачів і своїх шанувальників, хто ж буде її партнером.

Адже це цікаво багатьом. Як написала сама Джамала, у неї відмінне піднесений настрій і вона дуже хвилюється з кожним днем наближення початку показу проєкту. Вона хоче почути від своїх шанувальників поради та пропозиції. А також ставить питання про свого партнера. Потрібно перегорнути добірку фотографій, які Джамала розмістила в соцмережах і ви побачите, хто став її партнером. Інтрига вже тримається кілька днів, а сьогодні розкривається!

А як вам наряд і партнер Джамали?

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.