(Відео) Хочете перенестися на Сицилію ?: дотримуйтесь раді Наді Дорофєєвої

Так нещодавно Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона пропонує не виїжджаю в Сицилію побувати там і спробувати сицилійську місцеву кухню

Багато людей люблять подорожувати. Особливо це стосується представників шоу-бізнесу. Правда деякі з них люблять не скільки подорожувати, скільки відпочивати на островах в океані. Однак бувають і винятки. Вед цікаво побачити світ і дізнатися інші культури. Як люди живуть в інших країнах і як готують їжу. Особливо цікаво жінкам спробувати та побачити місцеву кухню в різних країнах.

Однак іноді для цього нема потреби витрачати гроші та вирушати в подорож. Досить зайти в гугл і подивитися рецепти інших народів. Можна потім зберегти посилання і завжди у вас буде потрібний рецепт під рукою. До того ж в ютубі розміщено багато рецептів, які показують наживо домогосподарки. Як вони починають готувати, весь процес приготування і що потім виходить з цього.

Так нещодавно Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона пропонує не виїжджаю в Сицилію побувати там і спробувати сицилійську місцеву кухню. Для цього Надя Дорофєєва підготувалася, закупила продукти та показує як необхідно готувати. Наскільки їй це вдалося – судити вам.

Перегляньте це відео, спробуйте самі зануритися в сицилійський колорит, приготувати та покуштувати місцеву кухню.
Так що йдіть на кухню і висилайте разом з Надею Дорофеєвої в подорож до Італії на прекрасну і самобутню Сицилію.

Переглянули відео, сподобалося як Надя Дорофєєва готує? А ви спробували приготувати за цим рецептом?

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.