“Сумний і замислений “: Еллерт після розставання з Ксенією Мішиною схвилював шанувальників зовнішнім виглядом

Перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина нещодавно повідомила, що розлучилася зі своїм обранцем Олександром Еллертом.

Вони були разом 10 місяців. Олександр і Ксенія здавалися міцною і щасливою парою, які будують плани на майбутнє і мріють про дітей.

Однак 17 липня Ксенія Мішина вразила публіку несподіваним зізнанням – вони з Еллертом більше не пара. Про це Ксенія повідомила в своєму Інстаграм-блозі. У подробиці вдаватися не стала, сказала лише, що більше не може зраджувати себе і сина.

Ні Олександр Еллерт, ні Ксенія Мішина поки не прокоментували своє розлучення і не назвали причини через які вони розійшлися. Шанувальники уважно стежать за соціальними мережами колишніх закоханих, з метою дізнатися хоч щось.

Мішина і Еллерт після гучної заяви про розставання стали рідко виходити в Інстаграм, але час від часу все ж публікують свіжі фото.

Так, останній знімок Еллерта сильно схвилював його шанувальників. На фото гуморист стояв біля відчиненого вікна і дивився в далечінь. Олександр виглядав змученим і сумним.

Користувачі Мережі вирішили підбадьорити гумориста і написали йому слова підтримки в коментарях.

“Не можна себе підлаштовувати повністю під іншу людину. Треба бути собою. Саша, ти класний! Будь собою “,” Олександр, все буде добре. Час все розставить по своїх місцях і Ви вдихнете нове, прекрасне, щасливе життя “,” Саша, ти щирий, розумний, креативний, крутий. Попереду у тебе тільки найкраще “, – пишуть фоловери в коментарях.

До слова, Ксенія Мішина після розставання з Еллертом вирішила не закриватися в собі і відправилася зі своїми подругами на відпочинок до Криму.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.