Як виглядають троє дітей Марічки Падалко: телеведуча показала зворушливе сімейне фото

Марічка Падалко не тільки зірка "плюсів", а ще й любляча дружина і турботлива мама трьох дітей.

Марічка Падалко була одружена двічі. Про першого чоловіка телеведучої відомо мало. В одному з інтерв’ю Падалко зізналася, що вона прожила з цим чоловіком близько 15 років. Коли їй було близько 30 років, вона захотіла дітей, але не змогла завагітніти, хоча зі здоров’ям у неї було все в порядку. Тоді вони і розійшлися. При цьому Марічка зізнається, коли її дороги з першим чоловіком розійшлися, вони обидва благополучно стали батьками.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Другим чоловіком телезірки став Єгор Соболєв, журналіст і депутат партії “Самопоміч”. У 2007 у них народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом. Через рік на світ з’явилася дочка Марія. У 2010-му році родина поповнилася ще однією дитиною – дівчинкою Катериною.

Марічка Падалко показала трьох дітей на фото

Марічка Падалко активно веде соціальні мережі, але фотографії дітей публікує дуже рідко. Однак нещодавно телеведуча вирішила порадувати своїх шанувальників і оприлюднила зворушливе сімейне фото з відпочинку.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої

Найбільше звертає на себе увагу старша дочка Марічки Марія. Дівчинці зараз 13 років і вона неймовірно схожа на свою зоряну маму. Крім того, дівчинка зробила практично таку ж зачіску, як у її мами.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої
Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.