Аліна Гросу кардинально змінила імідж і створила конкуренцію Насті Каменських: “Неймовірно красива”

Аліна Гросу любить експериментувати зі своєю зовнішністю і часто дивує шанувальників зміною іміджу.

Аліна Гросу – відома українська співачка і актриса, яка почала свою зоряну кар’єру ще у віці 4 років. Тоді Аліна була маленькою і веселою дівчинкою з завзятими піснями. Зараз же Аліна – фатальна блондинка з яскравою зовнішністю і провокаційним репертуаром.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки у всій красі

Артистка любить експериментувати зі своєю зовнішністю і приміряти різноманітні образи. Результатами своїх експериментів дівчина ділиться у своєму мікроблозі в Інстаграм.

Так, нещодавно Анила оприлюднила нове фото, де продемонструвала свою нову зачіску. Артистка приміряла перуку з довгим, кучерявим волоссям.

Варто зазначити, що така зачіска дуже йде Аліні. Це помітили і її шанувальники.

“Красуня”, “Дуже йде”, “Аліса в країні чудес”, “Дуже мила”, “Ти найкраща, найкрасивіша”, “Лялечка”, “Тобі дуже йде така довжина волосся і кучерики”, “Ти схожа на витвір мистецтва неповторна і безцінна. “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, не так давно Аліна Гросу представила публіці свого нового коханого. Це старший на 12 років російський актор Роман Полянський. Як виявилося, вони почали зустрічатися буквально відразу після розставання Аліни з її першим чоловіком Олександром Комкова, з яким вона прожила в офіційному шлюбі всього півроку.

Аліна Гросу
Аліна Гросу та Роман Полянський

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу на 20 років на сцені дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.