Віра Брежнєва вийшла в світ у сукні для вагітних: взяла приклад з Джанабаєвої і зважилася на дитину

Віра Брежнєва підігріла чутки про можливу вагітність. Артистка ховає форми за вільним одягом.

39-річна Віра Брежнєва вже майже 6 років щаслива в шлюбі з 58-річним Костянтином Меладзе. І у Віри і у Костянтина є діти від попередніх шлюбів, а ось на загальних вони поки не зважилися.

Однак останнім часом в Мережі ходять чутки, що артистка може бути вагітною. Брежнєва почала все частіше носити одяг вільного крою, який приховує її фігуру.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Віра Брежнєва оприлюднила відео, яке знову змусило її шанувальників обговорювати можливу вагітність співачки. На відео Віра позує перед дзеркалом в довгій сукні кольору фуксії вільного крою.

“Хочу поділитися спостереженнями. Я завжди байдуже ставилася до рожевого кольору. Вибирала його тільки якщо була якась необхідність. Але коли ми почали роботу над треком Рожевий Дим, я почала помічати рожевий у всьому і всюди. “, – підписала відео Віра.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати образ співачки.

“Ви все краще і краще! Захоплююся вами. “,” Шикарне плаття і колір “,” Віра Брежнєва ви найкраща красуня. Шикарна. красуня. Як троянда. “,” Сукня для вагітних “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що брат Костянтина Меладзе Валерій недавно став батьком в шостий раз. Його дружина Альбіна Джанабаєва народила дівчинку, яку назвали Агатою.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.