(Відео) Новий аутфіт чарівною Юлианна Караулова схвилював шанувальників

Нещодавно Юліана Караулова розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаве відео, де вона млосно дивиться в камеру.

Всі дівчата хочуть сподобатися представникам сильної статі. І це природно. Адже вони хочуть вибрати собі гідного партнера по життю. До того ж улюблений повинен цінувати та любити її. Як стати красивою і сподобатися своєму хлопцеві? Це непросте питання і спершу він може поставити в глухий кут будь-яку дівчину.

Але тільки не представників шоу-бізнесу. Річ у тому, що зірки завжди на виду. Навіть в особистому житті на них дивиться пильне око ЗМІ та їхніх шанувальників. Тому потрібно виглядати на сцені та вдома відповідно. Однак не варто користуватися фотошопом, радить Леся Никитюк.

Вона недавно пояснила представникам прекрасної статі, що захоплюючись фотошопом і таким чином “покращуючи” свою красу, обман розкриється на першому побаченні та хлопцем. Тому потрібно йти в спортзал, дотримуватися дієти та обов’язково вести здоровий спосіб життя.

Юліана Караулова природа подарувала природну красу, не потрібно робити пластичних операцій і сидіти на тужливих дієтах.

Юліана Караулова

Та й на фізичні вправи можна не сильно налягати. Але як турбуватися Юліана Караулова, необхідно стежити за обсягом своїх щік.

Нещодавно Юліана Караулова розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаве відео, де вона млосно дивиться в камеру. У неї відмінний макіяж. Як написала сама Юліана Караулова, вона зараз експериментує над зовнішністю.

А вам як новий аутфіт Юліани Караулової?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.