(Фото) Експерименти Насті Каменських: новий образ співачки в пір’ї!

Стильне, обтягуюче фігуру плаття і незвичайний прикид з пір'ям здивував і захопив її шанувальників.

Представники шоу-бізнесу завжди хочуть чимось виділитися та іноді це їм вдається. Багато для цього існує методів і способів досягнення своєї мети. Але головна умова – це, щоб жодним чином шанувальники та глядачі не “охололи” до їх особам.

Для цього застосовують ексцентричні наряди та звичайно стильні зачіски. У хід йде також макіяж і звичайно як ви себе покажіть на сцені.

Багато хто любить експериментувати. Іноді при цьому вдається знайти щось нове. Більшість нововведень виходить неусвідомлено як, наприклад вчені роблять свої відкриття. Йдуть до відкриття багато років, а потім їх осяває і вони роблять неймовірне!

Так Настя Каменських більшість своїх нарядів вибирає самостійно, можливо іноді їй підказує Потап!
Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці е в інстаграм незвичайне фото на якому вона виглядає привабливо з пір’ям. Як констатувала Настя Каменських це її найулюбленіші образи – з пір’ям.

Можливо вона і права, бо шанувальники відразу відписалися подивившись на цю фотографію. Вони сказали, що співачка чудово виглядає.

Стильне, обтягуюче фігуру плаття і незвичайний прикид з пір’ям здивував і захопив її шанувальників. Правда чомусь пір’я збоку талії, можливо краще було б їх помістити на спині або нижче спини. Але це сама співачка вибирає такий образ. Вона знає як заманити аудиторію.

А як вам – сподобався новий і незвичний образ Насті Каменських?
Є щось в ньому цікаве?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.