Леся Никитюк похвалилася стрункою фігурою в молочному купальнику відпочинку (Фото)

Нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона знаходиться на яхті в Адріатичному морі в Porto Montenegro, Чорногорії.

Зараз самий розпал літніх відпусток. Всі намагаються поїхати відпочити до моря, або на березі океану. Це зрозуміло, після важкої роботи хочеться розслабитися і добре відпочити.
Як відпочивають українці? По різному. Все залежить від фінансового становища людини, його пріоритетів і інтересів.

Деякі відпочивають у себе на дачі або городі. Так би мовити, поєднують корисне з приємним. Корисне – це робота в городі або в саду, а приємне – чисте повітря, можна побачити плоди вашої праці та звичайно під кінець дня організувати шашлики з друзями чи сусідами.

А як проводять свій відпочинок і де представники шоу-бізнесу? Теж по-різному. Деякі летять на Багамські або Мальдівські острови, інші в Мексику або на Адріатичне узбережжя.
Їм також вдається поєднати відпочинок і роботу. Деякі зірки можуть відпочинку знімати кліпи. Хоча більшість все таки просто відпочивають.

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона знаходиться на яхті в Адріатичному морі в Porto Montenegro, Чорногорії. Прекрасне місце для відпочинку. Відпочинок на березі Которської затоки відрізняється, тим, що розвиненою інфраструктурою яхтклубом.

Леся Никитюк скористалася однієї з яхт і показує своїм шанувальником свій найкращий день. Легке вбрання і молочний купальник не може приховати струнку і красиву фігуру Лесі Никитюк. Шанувальники від цієї фотографії в захваті, про що вони написали в своїх постах в соціальних мережах.

А як вам наряд відпочинку у Лесі Никитюк?

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.