Джамала показала свого коханого: його звуть Бучі (Фото підбірка)

Джамала недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, серію фото на яких вона разом зі своїм улюбленцем щеням Бучі.

Як люди ставляться до чотириногих друзів? По-різному, але як правило добре. Якщо у вас вдома кішка або собака (найчастіше їх заводять), то ваше життя буде повніше. Вони радують вас щоранку, а собаки дисциплінують ледачих господарів і змушують їх вранці прогулюватися з ними – бо їм хочеться в туалет.

Прекрасно рано вранці вийти прогулятися з улюбленим чотириногим другом і отримати з ранку заряд бадьорості та для себе. А як вони веселять вас, і зустрічають коли ви повертаєтеся з роботи або з відрядження.

Радості немає меж. У вас відразу кудись зникає втома, підіймається зіпсоване на роботі настрій. Коли ви захворієте, кішки лягають саме на те місце, яке у вас болить. І ви раптом виявляєте, що через час біль вщухає, або зовсім пройшла. Навіть вчені губляться в здогадах як це їм вдається. Але факт залишається фактом – цієї діє.

Представники шоу-бізнесу, також люблять тварин: собак, кішок, папуг і навіть більш екзотичних – так, наприклад пітонів або павуків.

Джамала недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, серію фото на яких вона разом зі своїм улюбленцем щеням Бучі. Він білого кольору – блондин і вона обожнює його. Подивіться як Джамала його обіймає. Співачка дорожить своєю собачкою, і песик відповідає їй тим же.

Шанувальникам Джамали в соцмережах сподобався її вихованець і вони цікавляться породою собачки. Вона всім сподобалася, деякі захотіли завести для себе точно таку ж.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.