Еллерт показав дівчину, з якою проводить час після розставання з Мішиною: її він ніколи не кине

Олександра Еллерт і Ксенію Мішин вважали однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Однак недавно вони розлучилися.

Про це повідомила Ксенія в своєму Інстаграм-блозі. Вона не назвала причини розставання, лише написала, що не може більше зраджувати себе і сина.

Ні Олександр Еллерт, ні Ксенія Мішина поки не прокоментували своє розлучення і не назвали причини через які вони розійшлися. Шанувальники уважно стежать за соціальними мережами колишніх закоханих, з метою дізнатися хоч щось.

Варто відзначити, що Мішина і Еллерт продовжують активно вести свої блоги в Інстаграм, нібито у них нічого не сталося. Останні кілька днів Олександр регулярно публікує відео в своїх Інстаграм-сторіз. У кадрі він з’являється не один, а разом зі своєю 13-річною дочкою Елею.

Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз
Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз

Так, шоумен показала, як разом з донькою їде в автомобілі і їсть роли на березі річки.

Пізніше Еллерт показав, як вони разом з Елею відвідали лікарню, щоб зробити дівчинці медичну довідку для літнього табору.

Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз
Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз

Нагадаємо, Олександр Еллерт був одружений двічі. У першому шлюбі у нього народилася дочка Еля. Подружжя розлучилося, проживши разом всього 2 роки. Причина розлучення – різні погляди на життя.

Варто відзначити, що Еллерт має дуже теплі стосунки зі своєю дочкою. Дівчинка багато часу проводить з батьком і навіть їздити з ним відпочивати за кордон.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми на відпочинку

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.