(Відео) Надя Дорофєєва в помаранчевому купальнику захопила шанувальників

Нещодавно Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона в помаранчевому купальнику на зеленій галявині показує свою фігуру.

Як домогтися відмінної, стрункої фігури? Це питання напевно задає собі кожна дівчина. А тим більше задає дівчина або жінка, яка має відношення до шоу-бізнесу. Адже не секрет, що важливе значення має фігура на сцені.

Якщо ще добре підібраний наряд, макіяж і нормальна пісня, то пів справи вже зроблено, щоб завоювати увагу глядачів.
Пощастило тим представникам шоу-бізнесу, яких природа обдарувала нормальною фігурою. Їм нема потреби годинами проводити в спортзалі та сидіти на дієті. Досить вести здоровий спосіб життя.

А що робити іншим? Тільки наполегливі фізичні заняття і правильне харчування можуть виправити ситуацію, коли ваша талія вже не осина.

Нещодавно Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона в помаранчевому купальнику на зеленій галявині показує свою фігуру. Відмінно виглядає Надя, шанувальники відразу відписалися і повідомили їй, що вона, як завжди, прекрасна.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва ефектно крутиться і показує свою фігуру в відео. Багато жінок і дівчат напевно позаздрять такій фігурі. Немає ні грама зайвого жиру. Шкіра підтягнута, рухи плавні та точні. Видно, що сама Надя Дорофєєва задоволена як вона виглядає.

Все-таки робота над собою дає результати. Адже є деякі жінки, які тривалий час худнуть і потім стрімко набирають вагу. І так по синусоїді. Наді Дорофєєвої це не загрожує!

А як вам фігура Наді Дорофєєвої?

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.