Як виглядала обраниця “Холостяка” Анна Богдан до участі в проекті: простачка із зайвою вагою (Фото)

28-річна Анна Богдан підкорила Холостяка Михайла Залівако своєю яскравою зовнішністю. Чи була дівчина завжди такою красунею?

Анна Богдан – довгонога красуня з кучерявим волоссям, а тепер уже і знаменита учасниця шоу “Холостяк”. Дівчина підкорила серце Михайла Залівако – перспективного нареченого з Харкова.

Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан і Михайло Залівако

Запам’яталася Анна публіці ще й тим, що вона є екс-дружиною колишнього керівника Офісу президента Андрія Богдана. Відомо, що до шлюбу вони зустрічалися півтора року, коли Андрій Богдан був ще одружений. Як чоловік і жінка, пара прожила трохи більше року. Анна стверджує, що причиною розлучення стали ревнощі чоловіка.

Жодної спільної фотографії Анни і Андрія Богдана в Мережі немає. Однак нещодавно спливли архівні фото дівчини, на яких можна подивитися, як вона виглядала до участі в проекті “Холостяк”.

Ан
Анна Богдан: архівне фото, 2015 рік
Анна Богдан: архівне фото, 2016 рік

Як видно на знімках, дівчина завжди була стрункою кучеряшкою. Дівчина не приховує, що після розлучення з Андрієм Богданом вона почала заїдати образу і поправилася на 16 кілограмів.

Однак незабаром дівчина взяла себе в руки і швидко прийшла в форму. Зараз Анна підтримує свою фізичну форму за допомогою правильного харчування і регулярних занять спортом.

Нагадаємо, Ганні Богдан 28 років, сама вона живе в Києві. За освітою маркетолог (магістр). На даний момент працює в туристичному агентстві і, з огляду на свою діяльність, багато подорожує.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.