(Відео) Камалія відкрила свій ресторан з караоке: новий вид діяльності співачки

Дизайн і меню ресторану Камалія придумала сама і сподівається, що відвідувачам все сподобається.

Представники шоу-бізнесу докладають максимум зусиль для того, щоб завоювати вдячність і повагу глядачів і шанувальників. Деяким для цього знадобиться багато років. Це залежить від таланту, чарівності та харизми артиста. До інших доля прихильна, вона обдарувала їх природною красою, чарівністю та позитивною енергетикою, яка виходить від них при кожному виступі на сцені.

Адже не секрет, що після відмінного концерту у глядачів підіймається настрій і хочеться зробити, що-небудь добре і хороше. Таких артистів трохи в шоу-бізнесі, але вони є. Україна багата талантами.

Потім людина, котра домоглася значних успіхів у шоу-бізнесі, вирішує спробувати себе в іншій сфері. І вона може бути зовсім не такий, чим він займався раніше. Правда якщо за справу береться успішна людина – у нього все вийде!

Так нещодавно талановита українська співачка Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео. У ньому вона розповіла, що вирішила спробувати себе у сфері бізнесу і відкрити свій ресторан з караоке. Звичайно спочатку ім’я талановитої співачки будуть залучати відвідувачів в ресторан, але потім потрібно докладати зусиль і інноваційні методи обслуговування, щоб розвивати цей вид бізнесу.

Камалія

Камалія це прекрасно розуміє. Налаштована вона рішуче. Адже завжди хочеться довести всім і в першу чергу собі, що задумане тобою здійснюється і розвивається.

Дизайн і меню ресторану Камалія придумала сама і сподівається, що відвідувачам все сподобається.

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.