(Фото) Два плюс один не завжди дорівнює три, стверджує Юрій Горбунов незвичайним фото

Таким чином цією фотографією було доведено, що два плюс один не завжди три. А може бути й чотири!

Як люди цього спекотного літа проводять свою відпустку? По різному. Одним подобаються Мальдівські або Кайманові острови, інші люблять курорти Мексики. Велика частина людей їде відпочивати до моря в Єгипет, Туреччину, Грецію або Чорногорію. Все залежить від фінансових можливостей людини.

А як відпочивають представники шоу-бізнесу. Те ж по-різному. Вони ж за час роботи дуже вимотуються фізично та емоційної. Особливо організатори та ведучі шоу та концертів. Самі зірки іноді поєднують корисне з приємним і примудряються працювати та відпочивати на березі океану. Вони пишуть пісні, знімають кліпи та одночасно відпочивають вечорами.

Це щасливі люди, коли робота не в тягар. Але найкраще відпочити та відволіктися від повсякденних проблем, пов’язаних з напруженою роботою. Деякі представники шоу-бізнесу беруть з собою на відпочинок маленьких дітей. Інші їдуть відпочивати на тепле море вагітними, щоб відновити сили та підготуватися до пологів.

Так нещодавно Юрій Горбунов на своїй сторінці в інстаграм розмітив цікаву фотографію. На ній видно тінь його, Каті Осадчої і їх сина. Вони всі разом йдуть берегом моря. Красиве, ласкаве море і чистий білий пісок. Під фотографією Юрій Горбунов підписав, що вони вчотирьох йдуть берегом пляжі.

Він мав на увазі, що Катя Осадча вагітна і тому вони вчотирьох, зі своїм майбутнім дитиною йдуть по бережку.

Таким чином цією фотографією було доведено, що два плюс один не завжди три. А може бути й чотири!

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.