Як виглядає син і внук Михайла Поплавського? Співаючий ректор показав спадкоємця в своєму новому кліпі

Співаючий ректор Михайло Поплавський зняв свого єдиного онука в новому кліпі на пісню "Сину мій ".

Михайла Поплавського публіка знає, як виконавця веселих і завзятих пісень “Сало”, “Юний Орел”, “Варенички”. Цього разу Михайло вирішив здивувати своїх шанувальників і випустив одразу 2 кліпи на ліричні пісні “Батько” і “Сину мій”.

Головним героєм в кліпі “Сину мій” став онук Поплавського Єгор. Він зіграв свого батька і сина Михайла Поплавського Олександра в дитинстві. У відеокліпі Михайло Поплавський вирішив показати любов до свого сина.

“Кліп ” Сину мій “особливий для мене. Це був акторський дебют мого внука. Його емоції – справжні, щирі та світлі. Це гімн усім синам України! “, – прокоментував свою роботу Михайло Поплавський.

Що відомо про сина Михайла Поплавського?

Олександр Поплавський – єдина дитина ректора Київського Інституту культури. Він абсолютно не публічна людина і далекий від сцени. Проте одного разу про нього писали всі ЗМІ.

Весілля сина Поплавського Олександра. Поруч з Михайлом - дружина Людмила
Весілля сина Поплавського Олександра. Поруч з Михайлом – дружина Людмила

У 2008 році Олександр Поплавський потрапив в серйозне ДТП. Він влетів у стовп на великій швидкості. На той момент синові Поплавському не було ще й 30 років. Чоловік переніс 5 операцій і тривалий курс реабілітації.

Однак все вже в минулому. Зараз чоловік займається власним бізнесом, у нього красуня-дружина і маленький син. До слова, дружина молодшого Поплавського теж не невідома українцям. У 2019 дівчина представила Україну на конкурсі краси в США.

Син Поплавського Олександр (праворуч) з дружиною Аліною (посередині) і Катею Осадчою (зліва)

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.