Леся Никитюк новим аутфітом порадувала своїх шанувальників (Фото)

Леся Никитюк дуже дивується, що вона ще не на тусовці з Кім Кардашьян. Адже Леся Никитюк, як і Кім Кардашьян любить хінкалі та латекс.

Що необхідно, щоб відчувати себе щасливим? На це питання відразу не відповість ніхто. Багато задумаються і тільки потім сформулюють, що таке щастя і що їм потрібно для того, щоб бути щасливим.

Для одних щастя – це коли всі рідні здорові, сім’я сита та одягнена і є дах над головою. Для інших щастя – це року людина їде на дорогій машині, ходить в елітні ресторани та живе за містом, де чисте повітря в фешенебельному котеджі.

Для третини їхнього щастя – це коли вони мають необмежену владу над людьми та можуть їх принижувати. Так що щастя це таке почуття дивлячись з якого боку на нього подивитися. Адже всі перераховані вище люди по своєму щасливі. Але правильне чи у них розуміння щастя – це питання!

Для деяких представників шоу-бізнесу щастя – це коли ви досягли вершини слави до якої прагнули та ще залишається час скористатися цією популярністю. Інші зірки шоу-бізнесу вважають за щастя, якщо вони тусуються з Кім Кардашьян.

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм відмінну фотографію, де вона прекрасно виглядає і в новому вбранні. Як пише сама Леся Никитюк у своєму посту під фотографією – що це гарна, супер розумна дівчина.

Такою вона себе вважає. І дуже дивується, що вона ще не на тусовці з Кім Кардашьян. Адже Леся Никитюк, як і Кім Кардашьян любить хінкалі та латекс.

Виглядає звичайно Леся Никитюк чарівно у своєму новому вбранні та багато шанувальників це відзначають!

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!