Вагітна Ольга Сумська: актриса показала зворушливе фото, зроблене незадовго до пологів

54-річна актриса Ольга Сумська показала архівне фото, на якому вона зображена вагітною.

Ольга Сумська є однією з найпопулярніших і відомих актрис України. За своє життя вона зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно. Крім того, актриса активно веде свій Інстаграм-блог. За життям Сумської в соціальних мережах спостерігають більше 700 тисяч підписників. Там актриса регулярно публікує свіжі фотографії і ділиться зі своїми шанувальниками моментами з творчого та особистого життя.

Нещодавно Ольга здивувала своїх шанувальників несподіваним кадром. Актриса оприлюднила архівне фото з тих часів, коли вона була вагітною молодшою дочкою. На знімку актриса позувала без одягу, прикрившись лише напівпрозорою тканиною.

“2002 год .. Вагітна Анею”, – підписала фото Ольга Сумська.

Користувачі Мережі тут же засипали актрису компліментами в коментарях.

“Неймовірно красива”, “Зовсім не змінилися) Така ж красуня молода”, “Завжди захоплювалася вашою красою”, “Я спочатку подумала, що це свіже фото. Ви зовсім не змінилися “,” Чудова і жіночна “,” Особа не змінилося “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, в Ольги двоє дочок – 30-річна Антоніна від першого шлюбу і 19-річна Анна від другого шлюбу. Антоніна Паперна пішла по стопах мами і стала актрисою. Вона знайома глядачам за серіалами “Кухня”, “Відлига”, “Павук”, “Куба”. Молодша дочка Анна закінчила школу в 2019 році і вступила в кращий театральний ВНЗ країни – Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.