Страшно красива: як Людмила Гурченко зробила собі не дуже вдалу пластику?

Зірки, які практично щодня миготять на ТБ або виходять на сцену перед глядачами, вважають своїм обов'язком виглядати на всі 100.

У гонитві за ідеалом фігури і особи вони йдуть на різні жертви – то чи на штучне поліпшення власної зовнішності, то чи на кардинальні зміни шляхом відвідування пластичного хірурга. Можна перераховувати годинами наших зірок, які користувалися послугами “майстрів по красі “.

До хірургам для збереження молодості і привабливості зверталися Алла Борисівна Пугачова, Софія Ротару, Ірина Билік і багато інших. А ще – до них ходять і чоловіки. Адже старіти не хочеться нікому.

Однак в будь-який пластичної операції є свої величезні ризики, і ніхто від них не застрахований.

Наприклад, Людмила Гурченко колись постраждала від невдалої пластики.

Людмила Гурченко
Людмила Гурченко

Як стверджують люди, наближені до Гурченко в роки її особливої популярності, Людмила Марківна дуже болісно сприймала старість, тому нікого не здивувало, що актриса стала постійним клієнтом клінік пластичної хірургії. Надії Гурченко повернути красу справили зворотний ефект, і в останні роки життя зірки її обличчя перетворилося в гумову маску.

Неодноразові хірургічні втручання позначилися на еластичності шкіри, тому риси обличчя Гурченко попливли, з’явилася бугристость шкіри. Людмила Марківна навіть не могла повністю закривати очі після підтяжок, через що її зір різко погіршився. Серце зірки сильно постраждало від багаторазових наркозов.

Людмила Гурченко після пластики
Людмила Гурченко після пластики

Природно, та дуже сильно засмутилася. Подейкують, у Гурченко навіть була затяжна депресія на фоні невдалих хірургічних втручань. А публіка адже цінувала її за природну красу!

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.