Ліза Галкіна станцювала танго з батьком в замку Пугачової: “Талановита і унікальна дівчинка”

7-річна донька Галкіна і Пугачової Ліза не перестає дивувати шанувальників своїми талантами.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін регулярно демонструє шанувальникам численні таланти своїх дітей. 7-річні Ліза і Гаррі Галкін з раннього дитинства займаються вокалом, танцями, вивчають іноземні мови і навчаються акторській майстерності. Вони з раннього дитинства стали справжніми зірками інтернету і улюбленцями публіки.

Ліза, Гаррі і Максим Галкін
Ліза, Гаррі і Максим Галкін

Так, в цей раз Максим Галкін опублікував в своєму Інстаграм-блозі відео, на якому він разом зі своєю дочкою Лізою зображують танець танго.

Максим Галкін веде дочку, в якийсь момент перехоплює її і піднімає високо на руки, щоб зрівнятися з нею зростом. Дівчинка сміється і продовжує зображати танець.

Користувачі Мережі засипали зоряне сімейство компліментами в коментарях.

“Які ви милі! Любимо вас! “,” Лізонька, ти чудо “,” Яка ж красуня Лізонька. Талановита і унікальна. Обожнюю “,” Які ви прикольні! “, ” Макс, ви суперські батьки. Хто знає, може бути Ліза буде така ж, як її знаменита сестричка “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі Галкін з’явилися на світ за допомогою сурогатного материнства. Ініціатором народження дітей стала сама Алла Пугачова. Ще в молодому віці вона заморозила свої яйцеклітини, в надії, що у неї ще будуть діти.

Більше про талановитих спадкоємців Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.