(Відео) Світлана Тарабарова знайомить маленьку дочку з морем

Це зворушливе відео, коли маленька дівчинка в перший раз ступає своїми ніжками на вологий морський пісок.

Всі люди люблять море, особливо тепле. Більшість їдуть відпочивати на море у свої літні відпустки. Хоча можна чудово відпочити та взимку на теплому океані, адже Земля кругла і якщо на одному боці зима, то на інший літо.

У кого є діти, то для них це незабутньо враження, особливо якщо діти ніколи раніше не були на морі. Відпочинок на Київському водосховищі (море) теж непогано, але вода не солона і запах морського прибою зовсім інший.

А кому пощастило відпочивати на море або біля океану де є істотні припливи та відливи, то вони з подивом спостерігають як протягом короткого часу берегова лінія збільшується і вода відходить, а потім знову приходить і накриває берег. Під час відливу діти та дорослі можуть шукати черепашки, які не встигли втекти.

Світлана Тарабарова

Нещодавно Світлана Тарабарова розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де показала як вона знайомить свою маленьку дочку Марію з морем. Це зворушливе відео, коли маленька дівчинка в перший раз ступає своїми ніжками на вологий морський пісок.

Невідомо хто більше зрадів мама Світлана Тарабарова або її донька – Марія.
Спершу мама боялася, що Марія злякається моря, адже деякі діти відразу лякаються коли, бачать таку кількість води. Інші навпаки радіють.

Для маленької Марії, знайомство з морем пройшло добре, вона зраділа коли, стала ніжками на мокрий пісок. Марія усміхнулася морю, і море відповіло їй тим же!
Так і познайомилися: тепле, ласкаве море і маленька дівчинка Марія.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.