(Відео) Як Євген Кошовий став Гуллівером: всі подробиці

Так нещодавно Євген Кошовий розмістив у себе на сторінці в інстаграм цікаве відео, де він озвучує Гуллівера.

Всі діти люблять дивитися мультфільми, та й деякі дорослі не проти подивитися захопливий і цікавий мультик. Коли батьки зайняті або дитина не хоче їсти – кращий метод розв’язувати зазначену проблему – це показати дитині її улюблений мультик.

Можливо їсти та одночасно дивитися планшет або мультфільм з телефону і не найкращий варіант, але він діє безвідмовно і дитина все доїдає на ура!
Але найголовніше, щоб мультфільм був не тільки барвистим, але і добре озвучений.

Дитина дивиться та одночасно слухає і заглиблювається в те, що відбувається на екрані. І найцікавіше, малюк звикає, що його улюблений герой говорить одним і тим же голосом в кожній серії. Людина, яка за кадром озвучує мультфільм повинен володіти тембром голосу, який би сподобався дітлахам.

І природно він повинен говорити з певною інтонацією. Це талант озвучувати мультфільми для дітей і не у всякого артиста він є.

Євген Кошовий має таким талантом.

Євген Кошовий

Так нещодавно Євген Кошовий розмістив у себе на сторінці в інстаграм цікаве відео, де він озвучує Гуллівера. Це цікаві та полюбився багатьом дітям персонаж казки.

У Євгена Кошового виходить його озвучувати та до Дня Незалежності України, він збирається закінчити роботу з озвучення мультфільму і тоді всі діти та напевно і дорослі зможуть побачити та найголовніше почути голос Гулівер і дізнатися про його пригоди. Це буде незабутнє видовище!

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.