Нова Анфіса Чехова: схудла телеведуча здивувала незвичайними формами

Ті, хто дивився легендарні шоу недитячого змісту з Анфісою Чеховою, точно пам'ятають, що дівчина була апетитною і з дуже привабливими формами.

Зараз в життя Анфіси багато що змінилося. В першу чергу змінилася вона сама – тепер вона худенька модель, а від колишніх параметрів не залишилося і сліду. На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” є сюжет про те, як Анфіса Чехова стрімко схудла на пару десятків кілограмів за відносно короткий проміжок часу.

Відзначимо, що ми не пропагуємо дієт, і не можемо гарантувати, що конкретні заходи принесуть гарантований результат. Перед тим, як сісти на будь-яку дієту, обов’язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Як Анфіса Чехова схудла за 2 місяці на 25 кг? Секрет головною красуні країни

Як зараз виглядає Анфіса Чехова?

У своєму Інстаграм-профілі струнка красуня опублікувала добірку свіжих фото на тлі моря. Незважаючи на те, що вона була одягнена в вільні джинсові шорти і смугасту футболку, яка, як відомо, повнить, виглядає Чехова чудово.

В описі під фотографією дівчина поскаржилася, що останнім часом чує дуже багато критики на свою адресу через “оновленої фігури “.

“Ви схудли, І СТАЛИ ТАКИЙ ЯК ВСЕ! Таку фразу я часто бачу в коментарях під своїми постами. Друзі, мої зовнішні зміни хвилюють тільки вас. Я ж думаю в основному про внутрішні своїх трансформаціях. Я подобаюся собі, тому що навчилася бути Щасливої , незалежно від п … ца, який іноді в моєму житті відбувається “,

– відповіла всім ненависникам Анфіса Чехова.

Телеведуча також додала:

“Гарну зовнішню картинку зараз можна легко створити за допомогою фільтрів і фотошоп, а ось красиву Картину Душі нічим не обробиш, тільки щоденною роботою над собою! “.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!