Віра Брежнєва показала фанатам сиві вуса Костянтина Меладзе на відпочинку в Італії

Віра Брежнєва зараз разом зі своїм законним чоловіком Костянтином Меладзе відпочиває за кордоном. Для відпустки вони вибрали сонячну Італію.

Подружня пара проводить разом багато часу. Створюється враження, ніби вони не давно одружені, а тільки-тільки познайомилися, в їх посмішках ще витає закоханість і романтика.

Віра, як справжня Інстаграм-блогерша, показує подробиці своєї відпустки

Напередодні співачка і екс-солістка групи “Віа Гра ” показала на відео поїздку на катері зі своїм чоловіком.

Віра Брежнєва позувала без макіяжу, тому шанувальники змогли розглянути реальні риси її обличчя. Слід зазначити, що зморшок у неї немає, а шкіра гладенька і однотонна. Що ж стосовно Костянтина Меладзе, то він теж усміхнено позував на селф-камеру.

Шанувальники звернули увагу, що вуса і борода чоловіки стали сивими. Обидва артиста закривали обличчя величезними сонцезахисними окулярами.

Ось що в коментарях написали шанувальники Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе:

  • Мммммм … .красота, – написала Аніта Луценко, зоряний фітнес-тренер і дієтолог
  • Як люблю Вас обох !, – пише hiblagerzmava
  • Приємна пара. Будьте щасливі з вашої

Нагадаємо, Віра і Костянтин давно приховували свої відносини. Ходили різні чутки і пересуди, які пізніше підтвердилися – продюсер і його підопічна вокалістка зіграли розкішне весілля на одному з найпопулярніших курортів світу.

Зараз вони живуть разом, спільних дітей у пари немає. Костянтин взяв на себе питання чоловічого виховання дочок Віри від попередніх шлюбів. Судячи з Інстаграму, у зірок дійсно справжня ідилія і щастя.

Але багато хто називав Брежнєву розлучницею за те, що вона нібито вкрала Костю з сім’ї. Хоча Меладзе запевняє – ніхто нічий шлюб не розбивав. На момент початку відносин з Вірою він уже був холостяком.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.