Зовсім юна внучка Софії Ротару в міні платті показала пристрасть з коханим: цілувалися на публіку

Софія Євдокименко народилася в українській столиці 30 травня 2001 року. Їй по життю випав щасливий квиток - вона потрапила в сім'ю народної артистки України.

Дівчинку назвали на честь бабусі – Соня. Це ім’я вона гордо носить. Напевно, через сильну зв’язку з іменитої родичкою Євдокименко пішла по її стопах – почала займатися творчістю.

У дівчинки хороший голос і є слух, правда про таку велику сцену, як у бабусі, Соня Євдокименко поки ще не замислюється. Її приваблює моделинг.

З часів повноліття Софія Євдокименко живе в США, де розвиває себе як модель

Вона знімається для журналів, реклами. Природно, її зовнішній вигляд дозволяє це робити. Євдокименко висока і струнка красуня з виразними жіночними рисами обличчя, милою посмішкою і великими очима.

Також Софія Євдокименко – стильна і вміє робити макіяж. У мейк-апі воліє стримані натуральні рішення, щоб підкреслити природну красу.

Нещодавно стало відомо, що у внучки Софії Ротару є не бідна бойфренд

Його дівчинка представила в своєму Інстаграм-профілі і вже познайомила із зірковою бабусею. Відомо, що чоловік відмінно увійшов в сім’ю. Тому можна припустити, що весілля вже не за горами.

Нещодавно Софія Євдокименко виклала серію фотографій з відпочинку, на одній з яких ніжно цілувала свого майбутнього чоловіка.

Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда
Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда
Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда
Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда

На фото Євдокименко в короткій жовтому міні плаття. Талію вона підкреслила чорним атласним поясом. Денис Жаданов, коханий Софії, надів білі штани і сорочку ніжно-блакитного кольору з натуральних тканин.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.