Юрій Горбунов показав зворушливе фото з вагітною Катею Осадчою і сином: сімейна ідилія

Юрій Горбунов розчулив Мережу дуже зворушливим фото з Катею Осадчою і сином.

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов, які очікують поповнення, зараз відпочивають у Туреччині. Вони регулярно публікують в своїх Інстаграм-блогах фотографії з відпочинку.

Вагітна Катерина Осадча вирушила на море з Юрою Горбуновим
Вагітна Катерина Осадча вирушила до Туреччини з Юрою Горбуновим

Так, нещодавно Юрій Горбунов оприлюднив дуже зворушливе сімейне фото. На знімку він з Катею Осадчою і 4-річним сином грали в ігровій кімнаті для дітей на автосимуляторі.

Катя була одягнена в просторе блакитне плаття, яке підкреслило її немаленький живіт. На знімку зоряне сімейство виглядало неймовірно щасливим.

Скріншот Інстаграм-сторіз Юрія Горбунова
Скріншот Інстаграм-сторіз Юрія Горбунова

“Хто кого “, – підписав фото Горбунов.

Варто відзначити, що Горбунов і Осадча приховують, на якому терміні вагітності знаходиться телеведуча. Однак, судячи з розміру живота, батьками вони стануть зовсім скоро.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова вже є одна спільна дитина – 4-річний Іван. Також у Осадчої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля. Раніше зіркове подружжя не раз говорили, що мріють про дочку. Поки Катя і Юрій не розсекретили стать майбутньої дитини, але шанувальники впевнені, що у них народиться дівчинка.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном

Більше про любов Юрія Горбунова і Каті Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.