Такою її бачив тільки колишній і нинішній чоловіки: як Аліна Гросу виглядає без мейку

Співачка Аліна Гросу - прихильник несподіваний, а часом навіть відчайдушних рішень. Артистка шукає себе і як особистість, і як жінка.

Тому в її недавньої біографії трапилося розлучення, а незадовго після цього вона знайшла нового коханого, актора Романа Полянського. Зараз у них, судячи з усього, справжня сімейна ідилія. Цукерково-букетний період ще не закінчився, і Гросу завжди в піднесено настрої.

Аліна Гросу показала фотографії без макіяжу: природна краса вражає!

Ось що в описі до фотографії вказала Аліна Гросу:

“У Норвегії з’явився новий закон: блогерів зобов’язують підписувати відретушовані фотографії в соціальних мережах – тепер їм потрібно буде позначати спеціальним маркуванням ті рекламні пости, в яких використаний фотошоп, змінені розміри і форма частин обличчя і тіла або відредаговано шкіра. Це ж стосується і масок в Сторіс. Так уряд збирається боротися з нереалістичними стандартами краси. – Сказано в інтернеті. Як вам такий закон? “.

Сама ж Аліна Гросу стверджує, що не користується Фотошопом для редагування своїх фотографій. Вона вважає за краще природну красу, яку видно в дрібницях.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.