“Чоловік і дружина – одна … “: Настя Каменських в шовковій сукні прилипла до Потапа

Співачка Настя Каменських публікує різні знімки, якими показує свою жіночність.

Нещодавно українська співачка, яка співає на іспанському, показала фото з романтичної прогулянки зі своїм чоловіком.

Там вона ніжно притиснулася до Потапу в шовковій сукні, і показала свої цікаві частини тіла. Наприклад, область декольте, яка так виразно проглядалася під сукнею.

На фото Каменських виглядає дуже щасливою і привабливою. Видно, що їй подобається увагу Потапа, і вона поруч з ним відчуває себе коханою.

Ось що в коментарях до публікації пишуть шанувальники української поп-артистки:

  • Чоловік та дружина – хвора Головіна
  • Чоловік та дружина – міцна родина
  • Чоловік і дружина – одна камбала
  • Гарне фото
  • Ви дуже гарна пара!

Нагадаємо, Потап і Настя перебувають у шлюбі вже більше двох років. До цього у них були відносини, але артисти не розповідають, скільки саме часу вони таємно зустрічалися. Ймовірно, бояться видати цю інформацію, щоб Потапа не стали звинувачувати в зрадах.

Адже, імовірно, на момент початку відносин з Настею Каменських репер Олексій Потапенко все ще був у шлюбі зі своєю колегою Іриною Горовий. У них є спільний син, вихованням якого Потап займається і зараз, коли у нього вже інша сім’я.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Слід зазначити, що Настю Каменських часто звинувачують в тому, що вона приховує вагітність. Однак артистка говорить – поки дітей не планує, в найближчі кілька років хоче займатися виключно розвитком своїх музичних проектів.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.