Копія Петросяна: Тетяна Брухунова показала півторарічного сина від гумориста

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова опублікувала зворушливі знімки з малюком Ваганом.

Комік і шоумен Євген Петросян став “молодим” батьком у віці 74 роки. Спадкоємця, якого назвали на честь діда Ваган, народила молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова, яка молодша за артиста на 44 роки.

Подружжя приховували не тільки вагітність Тетяни, вони перші півроку приховували самого малюка. На своє 75-річчя Петросян вирішив підняти завісу сімейного життя і показав піврічного сина Вагана. Після цього і сама Тетяна почала публікувати фотографії малюка в своєму Інстаграм-блозі.

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином

Нещодавно дружина Петросяна поділилася свіжими знімками з маленьким сином. Мама і син були відображені під час прогулянки. Тетяна обіймала маленького Вагана, піднімала його на руки і цілувала.

Дружина Петросяна з маленьким сином
Дружина Петросяна з маленьким сином
Дружина Петросяна з маленьким сином
Дружина Петросяна з маленьким сином
Дружина Петросяна з маленьким сином
Дружина Петросяна з маленьким сином

“Цей хлопець уміє залучати!”, – підписала знімки Брухунова.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімки

“Ну який Мілаш!”, “Чудовий малюк! “,” Саме солодке диво на цілому світі! “,” Дуже зворушливі фото “,” Чудові фотографії. Мамине Сонечко “,” Танечка, який лапуля! Татів відразу видно “,” Хороший хлопець! “, ” Копія тато “, – пишуть коментатори.

Більше про історію кохання з величезною різницею віці Євгена Петросяна і Тетяни Брухуновой дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".