Розпустила хвіст павича, спідницю б скромніше надягла! Анастасія Волочкова знову потрапила в скандал

Судячи по заголовках ЗМІ та коментарів шанувальників, не може пройти ні дня, щоб балерина Волочкова не вляпалася в черговий скандал.

Так, слід зазначити, що Волочкова дуже епатажна, і зовсім не гребує ніякими методами, щоб потрапити на перші рядки чергових новинних зведень. По-перше, вона – жінка без комплексів. Незважаючи на те, що Анастасія дуже струнка, пластична і спортивна, у неї теж бувають недоліки фігури. Та їх не приховує і не ховає під фотошопом. Хоча фільтрів на її знімках більш ніж достатньо.

По-друге, Анастасія Волочкова – жінка, яку люблять чоловіки. Так, незважаючи на її грубувате статура і широкі плечі, вона все таки є для багатьох бажаною.

По-третє, Волочкова – світська левиця, яка вміє себе подати.

Так, в її Інстаграм-профілі дуже багато цікавих фотографій в купальних костюмах. Причому, це як красиві пляжні сарафани, так і міні бікіні.

Наприклад, на одному з недавніх фото Анастасія Волочкова вбралася в таку накидку, яка створювала ефект хвоста павича.

При цьому, в очі кидався і її купальник з великими яскравими каменями. Волосся Волочкової як зазвичай щільно зібране ззаду в пучок, на обличчі легкий природний макіяж, а серйозний погляд підкреслює образ, робить його цілісним.

Ось що в коментарях до публікації пишуть численні шанувальники творчості балерини:

  • Це не туніки для моря, а капронові пеньюари для будуара
  • Перша. З пір’ям перебір, досить малюнка. Але обидві не туніки, це негліже
  • Ну взагалі це ночнушка якась … де тут туніки, невідомо
  • Анастасія – королева перебору в усьому, на жаль

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!