(Відео) Пугачова без зачіски і макіяжу сходила в сільський магазин: жителі села Грязь збентежені

Максим Галкін показав, як син і внучка Алли Пугачової прогулялися разом з нею до господарського магазин.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок, яким Максим Галкін регулярно хвалиться в своєму Інстаграм-блозі.

Крім того, в своєму мікроблозі, який налічує понад 7 мільйонів підпиників, Галкін ділиться з шанувальниками своїми буднями.

Так, нещодавно шоумен оприлюднив відео, в якому показав, як його дружина Алла Пугачова разом зі своєю онукою Клавою і сином Гаррі вирушили в господарський магазин.

Примадонна лише на секунду потрапила в кадр. Алла Борисівна була одягнена по-домашньому: в червоних лосинах і футболці. На її обличчі не було звичного макіяжу, а волосся було просто розпущене.

Скріншот з відео Галкіна
Скріншот з відео Галкіна

У господарський магазин зоряне сімейство вирушило, тому що 7-річному Гаррі знадобилися плоскогубці. У відео хлопчик пояснив, що інструмент йому знадобився для того, щоб полагодити іграшковий сейф Клави. У той час, коли Гаррі вибирав плоскогубці, Алла Пугачова розглядала насіння квітів.

“Господарський. Гарік обожнює ходити за покупками в наш сільський магазин “, – підписав ролик Максим Галкін.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“Максим у вас самі класні діти! Такі прості і справжні “,” Я думав ви не ходите в магазин “,” Алла Пугачова з дітьми пішла за сіллю!) Село Грязі -в шоці! “,” Який чудовий! Ви, Максим, ростіть справжнього чоловіка! “,” Розумник! Господарський чоловік зростає. Помічник! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.